Help

Deze pagina biedt je een kort overzicht van de belangrijkste zaken die je moet weten vooraleer van start te gaan.

Ondersteunde browsers

 • Microsoft Edge Chromium: 100% compatibiliteit
 • Mozilla Firefox: 100% compatibiliteit
 • Microsoft Edge: werkt op het portaal, maar ondersteunen wij officieel niet. We raden in dit geval aan up te graden naar Edge Chromium.

Niet-ondersteunde browsers

 • Google Chrome: werkt momenteel niet goed qua loginprocedure en kunnen we om die reden momenteel niet als ondersteund beschouwen. Er wordt gewerkt aan een oplossing.
 • Internet Explorer 11 (en alle vorige versies): werkt niet en is eveneens niet ondersteund. Deze browser is volledig verouderd, onveilig en niet aangepast voor moderne websites (op niveau van snelheid en functionaliteit). Opgelet: er wordt voor login gebruik gemaakt van het groepsportaal MyIntegra. Dit is wel nog compatibel met deze browser. Hierdoor staat op de loginpagina Internet Explorer nog vermeld, maar dit geldt dus niet voor de rest van het portaal.

Inloggen en gebruikersinformatie

Dit portaal is gekoppeld met het MyIntegra portaal en doet beroep op de user accounts van dit moeder portaal en het authenticatiemechanisme. Hierbij is het heel belangrijk te weten dat zowel gebruikersaccounts voor SRM (beginnend met een “S”) als de oude “lev.”-accounts van het oude leveranciersportaal niet ondersteund zijn. Enkel de algemene accounts van MyIntegra zijn ondersteund.

Beschik je nog niet over een dergelijke algemene login op MyIntegra, dan kan je die aanvragen door het formulier in te vullen via Nieuwe gebruiker aanvragen.

Bij klikken op Inloggen, wordt je doorverwezen naar de loginpagina van het MyIntegra portaal. Je hebt daar de mogelijkheid om:

 • in te loggen
 • je wachtwoord te wijzigen (dit vervalt elke 3 maand!)
 • je vergeten wachtwoord te laten resetten
  • dit kan alleen indien je weet aan welk e-mailadres je account is gekoppeld
  • wanneer je dit niet meer weet, vul dan ons formulier Wachtwoord vergeten in. De collega’s van onze Inkoopdienst staan je vervolgens graag bij om dit op te lossen

Na succesvol inloggen, zal je automatisch terug verwezen worden naar dit portaal en zal je rechtsbovenaan zien dat je ingelogd bent.

Wanneer je nog niet ingelogd bent, maar toch één van de Apps probeert te openen op het portaal, dan zal op dezelfde manier het portaal je doorverwijzen naar MyIntegra om je daar eerst te laten inloggen, waarna je automatisch terug zal verwezen worden naar de app die je wilde openen.

Veel succes met het gebruik van dit portaal!

Start typing and press Enter to search